Over ons Contact Podcast Nieuws Video

Partners in WoonEvent!

Wil je graag stappen maken naar een koopwoning of huurwoning en weet je niet waar je moet beginnen nu de woningmarkt zo wisselend is.

Of wil je misschien toch je eigen woning verbouwen en weet je niet wat je financierings mogelijkheden zijn?

Is nieuwbouw jouw volgende stap en ben je nieuwsgierig naar de huidige nieuwbouwprojecten maar ook naar de nieuwbouwprojecten die volgen dit jaar?

Voor al jouw vragen organiseren wij een Parners in WoonEvent!
Onze partners van hypotheken, verzekeringen, verhuur, nieuwbouw en bestaande bouw zijn deze avond beschikbaar, kom speeddaten met één van onze specialisten. Onder het genot van een hapje en een drankje nemen we je graag mee in de wereld van WONEN.

We hebben een aantal nieuwbouwprimeurs! In de provincie Drenthe volgt er dit jaar een leuk project in de omgeving van Roden en in Vries. In Groningen een aantal appartementen aan het Noorderplantsoen en natuurlijk Meerstad niet te vergeten. Kom langs en laat je informeren.

Op het woonEvent zijn alle alle Partners in wonen aanwezig. Je kent ons vast beter als: Boekholt & partners, ben-s.nlBoekholt nieuwbouwspecialist, Scherp financieel advies, Scherp Verzekeringen en/of ben-s.nl verhuur & beheer.

Bij Partners in wonen werken de leukste professionals uit de makelaarsbranche onder één dak, die alles op alles zetten om jouw woondroom te realiseren. 

Tot 10 mei!