Over ons Contact Podcast Nieuws Video

Partners in WoonEvent!

Laat je verrassen, inspireren & informeren op het Partners in WoonEvent | 22 november a.s.

Kom tussen 17:00 – 20:00 uur langs op het Suikerterrein (Suikerlaan 25) in Groningen.

  • Kom inspiratie opdoen voor je nieuwe droomhuis
  • Ontdek nieuwbouwplannen en primeurs in de regio
  • Praat met experts die je helpen op het gebied van wonen
  • Bekijk gratis je financiële mogelijkheden
  • Geniet van een hapje & een drankje

Het Partners in Woonevent is een veelzijdig evenement met verschillende specialisten die voor jou klaar staan. Op het WoonEvent van 22 november zijn de volgende partijen aanwezig:

Nieuwbouw

Heb je interesse in nieuwbouw of twijfel je misschien tussen een bestaande woning en een nieuwbouwwoning? Kom dan volgende week woensdag a.s. langs bij onze nieuwbouwspecialist op kantoor en laat je informeren over alle voordelen en mogelijkheden bij nieuwbouw.

We hebben een mooi aanbod aan projecten die in verkoop zijn. Van enkele gaat de bouw binnenkort starten of is de verkoop juist onlangs begonnen. Genoeg keuze in Groningen en Drenthe waarbij we graag per project een toelichting geven en bespreken welke kavels nog beschikbaar zijn.

Een blik in de toekomst geven we altijd graag. Tijdens het WoonEvent staan er enkele primeurs op de planning. Denk hierbij aan projecten in Blauwestad, Zuidhorn, Appingedam & Meerstad. Plattegronden, impressies en start verkoop prognoses laten we je graag zien en geven we je aan informatie mee. Dit is vaak online nog niet beschikbaar. Je wordt altijd beloont voor je komst met extra informatie.

En nog veel meer

Ook kun je een gratis hypotheek quick scan bij een van onze hypotheekadviseurs laten uitvoeren en/of ga in gesprek met één van onze andere specialisten (NVM-makelaars bestaande bouw, aankoop& verkoop) over bijvoorbeeld de waarde van jouw woning in deze markt.

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag 22 november a.s. op de Suikerlaan 25 in Groningen!