Over ons Contact Podcast Nieuws Video

Privacy – en cookiebeleid Partners in wonen

Conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) heeft Partners in wonen (Boekholt & partners / ben-s.nl / Boekholt nieuwbouwspecialist / ben-s.nl verhuur & beheer / Scherp financieel advies) de informatieplicht om aan te geven welke persoonsgegevens via deze website worden verzameld.

In dit privacy statement staat alles over de persoonsgegevens die worden verwerkt via deze website.

Dit statement wordt regelmatig naar organisatorische of politiek-juridische ontwikkelingen aangepast. Raadpleeg deze daarom met enige regelmaat wanneer je onze website bezoekt.

Akkoord

Ben je akkoord met het plaatsen van cookies dan hoef je niets te doen. Wil je dit liever niet dan kun je zelf de privacy – of cookie instellingen in de browser wijzigen. Klik op de onderstaande links als je wilt weten hoe je dit doet.

Google Chrome – Mozilla Firefox– Internet Explorer 7 en 8Internet Explorer 9– Edge– Safari– Opera

Wie zijn wij

Partners in wonen; gevestigd aan de Suikerlaan 25, 9743 DA te Groningen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder 58750649. Vragen of een verzoek indienen kan via info@partnersinwonen.nl.

Persoonsgegevens

We verwerken (mogelijk) de volgende persoonsgegevens.

  • Voor- en achternaam
  • Emailadres
  • IP-adres
  • Telefoonnummer
  • Social media accountnamen

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens

We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jou verkregen via formulieren of via onze website voor o.a. contactaanvragen, informatieverzoeken, telefonisch contact , contact via email, aanmelden nieuwsbrief of via social media.

Livechat via ben-s.nl

In de chat kunt u ons vragen stellen of een aanvraag doen. Hiervoor kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken. Deze gegevens hebben wij nodig om uw de dienst te kunnen leveren. Wij bewaren de informatie tot twee jaar nadat u contact met ons heeft opgenomen. Wij bewaren deze informatie zodat u niet opnieuw uw gegevens bij een vervolgcontact hoeft op te geven.

Persoonsgegevens ben-s.nl & partners makelaardij zal onder andere de volgende persoonsgegevens op basis van toestemming verwerken: • NAW-gegevens • Telefoonnummer • E-mailadres • IP-adres • Bezoekgedrag

Formulieren

Op verschillende onderdelen van onze websites staan formulieren waar wordt gevraagd om persoonsgegevens. De gegevens van formulieren worden alleen per e-mail verzonden naar de afdeling waarvoor de gegevens relevant zijn. Alleen mensen die op dit moment werkzaam zijn in die functie hebben toegang tot deze accounts. Er is slechts een select aantal medewerkers dat bij alle formulierinzendingen kan voor beheerdoeleinden. Alle medewerkers van Partners in wonen gebruiken authenticatie in twee stappen om in te loggen.

Google Analytics

Google Analytics is een statistiekenservice van Google. Google Analytics gebruikt diverse cookies. Deze cookies bevatten informatie waarmee Google u als bezoeker zou kunnen identificeren.

Partners in wonen registreert gegevens over het gebruik van deze website. Het gaat daarbij onder andere om bezoekersaantallen, bezochte pagina’s en eigenschappen van de gebruikte webbrowsers.  Met deze gegevens kan Partners in Wonen de website verbeteren en aanpassen op de wensen van de gebruiker. Daarbij worden cookies gebruikt. Op deze website worden cookies op jouw computer of telefoon geplaatst voor het geanonimiseerde gebruik van Google Analytics.

Google Tag manager

Doel: Analytics & tag management & cookiebar manager. Dit script wordt gebruikt voor het doormeten van de website om inzicht te krijgen in de effectiviteit en kwaliteit. Daarnaast zorgt dit script voor het management van alle analytics en tracking cookies, en daarmee ook voor compliancy aan de wetgeving.

Bewaartermijn: Verwijderd aan het eind van de sessie

Delen: Google deelt geen anonieme data met derden. Zie ook Privacybeleid van Google

Google Dynamic Remarketing

Doel: Tracking & remarketing. Deze cookie (gezet door een script) wordt gebruikt voor het verzamelen voor advertentie-doeleinden, namelijk het geanonimiseerd doormeten van advertentie campagnes en het geanonimiseerd verzamelen van data. Dit laatste betreft de land/taal combinatie i.c.m. het gezochte product, om zo in de juiste taal een relevante advertentie te tonen aan de klant op externe websites. Hier betreft het met name text ads via Google display network (GDN)

Bewaartermijn: Dit cookie wordt na 90 dagen verwijderd.

Delen: Google deelt geen anonieme data met derden. Zie ook Privacybeleid van Google

Links

Op onze website vind je links naar externe websites. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze website gebruik maakt van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookies- of privacyverklaring van de betreffende website.

Rechten

We informeren je graag over de rechten die je hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je één van deze rechten uitoefenen neem dan contact op met info@partnersinwonen.nl

  • Je hebt recht op inzage van de gegevens die wij van jou hebben en je kan deze in veel gevallen laten corrigeren of verwijderen.
  • Recht op intrekken van je toestemming voor bepaalde verwerkingen (zoals het sturen van een nieuwsbrief). Toestemming voor intrekking van je gegevens wanneer we deze hebben ontvangen voor een bepaald doel waarbij jij toestemming hebt gegeven. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking voor de intrekking.
  • Recht op beperking van de verwerking; bijvoorbeeld wanneer de verwerking onrechtmatig is of wanneer we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben.
  • Recht op bezwaar; je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens.
  • Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht deze klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Klachten

Mocht je een klacht hebben over de verwerking van persoonsgegevens dan kun je deze klacht indienen via info@partnersinwonen.nl

Wijzigingen

Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, omdat we bijvoorbeeld een andere wekwijze gaan hanteren. We zullen een eventuele nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren.

Dit privacy statement is voor het laatst aangepast en gepubliceerd op d.d. juli 2020.