Over ons Contact Podcast Nieuws Video

Commercieel medewerker makelaardij

16-24 uur per week

Dit zijn een aantal van je nieuwe collega’s

Als full-service makelaarskantoor in Groningen kunnen klanten ons inschakelen voor verschillende diensten. Het verkopen van een woning, nieuwbouwprojecten, hypotheken en meer. Met een compact team van specialisten (o.a. gecertificeerde (NVM) makelaars, een efficiënte binnendienst, erkende stylisten en top fotografen) beschikken we over de kracht van een groot netwerk in Groningen. Korte lijnen en maximale persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk.

We zijn trots op enthousiaste & kundige collega’s. Ons team zet zich in vanuit een passie voor het vak. Ons makelaarskantoor in Groningen onderscheidt zich door jarenlange ervaring en een drive om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Samen met Boekholt & partners makelaardij, Boekholt nieuwbouwspecialist, ben-s.nl makelaardij, ben-s.nl Verhuur & beheer en Scherp financieel advies vormen we de Partners in Wonen.

Om ons team te ondersteunen, zoeken we per direct een Commercieel medewerker.

Dit ga je doen

  • Algemene ondersteuning op de afdeling
  • Telefonisch te woord staan van bestaande en nieuwe klanten
  • Voeren van verkoopgesprekken met bestaande klanten per telefoon of mail
  • Klanten te woord staan bij vragen en deze naar tevredenheid afhandelen
  • Administratieve afwikkeling van dossiers

Jij bent

Een commercieel, spontaan type met goede sociale vaardigheden die graag als spin in het web binnen een team functioneert. Het is prettig wanneer je al enige jaren werkervaring hebt, maar als starter ben je ook heel welkom. Jouw minimale opleidingsniveau is MBO en ervaring in de makelaardij is geen vereiste maar wel een pre. Je hebt kennis van Microsoft office en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wij bieden jou

Een interessante en uitdagende werkplek met gezellige collega’s, goede begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat alles met een eigen werkplek in een uniek kantoor op het Suikerterrein in Groningen.

Enthousiast? Mail dan jouw CV en motivatie naar tom@ben-s.nl o.v.v. Sollicitatie Commercieel medewerker. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Tom Fransen via 06-53192294 of via eerdergenoemd emailadres.