Over ons Contact Podcast Nieuws Video

Binnendienst medewerker makelaardij

28-40 uur per week

Dit zijn een aantal van je nieuwe collega’s

Als full-service makelaarskantoor in Groningen kunnen klanten ons inschakelen voor verschillende diensten. Het verkopen van een woning, nieuwbouwprojecten, hypotheken en meer. Met een compact team van specialisten (o.a. gecertificeerde (NVM) makelaars, een efficiënte binnendienst, erkende stylisten en top fotografen) beschikken we over de kracht van een groot netwerk in Groningen. Korte lijnen en maximale persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk.

We zijn trots op enthousiaste & kundige collega’s. Ons team zet zich in vanuit een passie voor het vak. Ons makelaarskantoor in Groningen onderscheidt zich door jarenlange ervaring en een drive om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Samen met Boekholt & partners makelaardij, Boekholt nieuwbouwspecialist, ben-s.nl makelaardij, ben-s.nl Verhuur & beheer en Scherp financieel advies vormen we de Partners in Wonen.

Om ons team te ondersteunen, zoeken we per direct een Binnendienst medewerker

Dit ga je doen

Als binnendienst medewerker ben je de rechterhand van de makelaar(s), je denkt mee, bent pro-actief, commercieel, betrokken en vooruitstrevend. Je legt snel verbanden tussen verschillende telefoontjes, e-mails en gesprekken, waardoor je perfect in staat bent de juiste ondersteuning te bieden.  Je bent tevens verantwoordelijk voor de agendaplanning, het onderhoud van de portefeuille en de informatievoorziening naar onze opdrachtgever.

Jij bent

Het is voor jou een uitdaging om de woningdossiers compleet te maken voordat de woning wordt aangemeld. Je volgt de bezichtigingen en klantervaringen nauw en bij woningverkoop laat je het proces vlot verlopen. Je bent betrokken bij de organisatie en vindt het leuk om het team te ondersteunen bij open dagen en evenementen. Werken in een hectische omgeving spreekt je aan, je kunt goed overzicht houden, plannen en prioriteiten stellen. Met jouw actieve hands-on mentaliteit en sociale vaardigheden draag je bij aan een goede werksfeer.

Het is prettig wanneer je al enige jaren werkervaring hebt, maar als starter ben je ook heel welkom. Je hebt HBO werk- en denkniveau  en ervaring in de makelaardij is geen vereiste maar wel een pre. Je hebt kennis van Microsoft office en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wij bieden jou

Een interessante en uitdagende werkplek met gezellige collega’s, goede begeleiding, ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat alles met een eigen werkplek in een uniek kantoor op het Suikerterrein in Groningen.

Enthousiast? Mail dan jouw CV en motivatie naar tom@ben-s.nl o.v.v. Sollicitatie binnendienst medewerker. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Tom Fransen via 06-53192294 of via eerdergenoemd emailadres.